Gala Femeilor Rome 2014

Descarca ghid

Organizatorii, Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Socială, Asociaţia E-Romnja (Asociaţia pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome) şi Asociaţia pentru Dezvoltare şi Incluziune Socială se află în faza de pregatire a celei de-a 4-a ediţii a Galei Femeilor Rome: „Priveşte-mă aşa cum sunt!” eveniment devenit tradiție care celebrează Ziua Internațională A Femeii.
Lansată pentru prima dată în anul 2011 în România sub sloganul “Priveşte-mă aşa cum sunt!”, Gala promovează femei rome care prin munca şi perseverenţa în diverse domenii, contribuie la îmbunătăţirea vieţii comunităţilor de romi. În cei 3 ani de existență, Gala Femeilor Rome a reunit 50 femei rome laureate, peste 200 de femei rome nominalizate și aproximativ 1000 de participanți.
Gala Femeilor Rome reprezintă un mesaj de încurajare, de vizibilitate, de implicare constantă a femeilor rome în viaţa publică, femei ce pot deveni modele demne de urmat pentru tinerele generaţii.
8 Martie declarată ziua femeilor la nivel internaţional reprezintă un moment în care să ne exprimăm recunoştiinţa şi aprecierea faţă de femei rome active în domeniile: educaţie, sănătate, politici publice, muncă, justiţie, cultură, dezvoltare comunitară, mass-media etc.
În acest context, vă adresăm invitaţia de a nominaliza una sau mai multe femei rome care corespund criteriilor din documentul ataşat.
Intrucât ne dorim să identificăm cât mai multe femei rome active la nivel local, transmitem ataşat invitaţiei, un ghid structurat în 10 întrebări care să ajute la identificarea acestora.
 Vă rugăm să completaţi ghidul de întrebări şi să-l transmiteţi la adresa menţionată în document, până la data de 23 Februarie a.c.
Totodată pentru detalii suplimentare legate de eveniment, vă rugăm să vizitaţi şi pagina de  internet a evenimentului www.galafemeilorrome.ro
În numele organizatorilor şi ai partenerilor noştrii, vă mulţumim pentru sprijin şi aşteptăm propunerile dvs !

Leave a Reply


Cea mai populara femeie roma !

  • (62%, 405 Votes)
  • (30%, 197 Votes)
  • (8%, 48 Votes)

Total Voters: 650

Loading ... Loading ...